bemiddeling (aan- en verkoop)


Voor de aan- en verkoop van uw horecabedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, vele contacten en kennis van de markt in met name Gelderland, kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden. Wij werken op basis van 'no cure no pay'. Dus geen resultaat, geen betaling.

Neem gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Aan- en verkoop van een horecabedrijf zijn toch vaak trajecten die enige tijd vergen. Kijk regelmatig op onze site voor het laatste aanbod.

Wij kunnen u ook behulpzaam zijn bij het zoeken van een horecabedrijf; mocht u in ons aanbod niet echt iets geschikts vinden.

• Type zaak (Lunchroom, cafe, restaurant, etc.)
• Vestigingsplaats (plaats of regio)
• Koop of Huur
• Eigen middelen

Wij gaan ervan uit dat u aan de vereiste vestigingseisen kunt voldoen. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met de door u aan ons verstrekte informatie.

Voor direct contact verwijzen wij u naar onze contact pagina.