Bedrijfsadviezen

Voor een goed advies bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, vele contacten en kennis van de markt in met name Gelderland, kunnen wij u optimaal adviseren op de volgende gebieden.


Ondernemensplan

Start u een eigen bedrijf dan zal de bank altijd vragen om een ondernemingsplan. Samen met uw accountant zullen wij deze opstellen. Heeft u nog geen accountant, dan willen wij u er een aantal voorstellen waar wij zeer goede ervaringen mee hebben.


Vestigingseisen/vergunningen

Deze willen in de loop van de tijd en per regio nog wel eens wijzigen. Wilt u op de hoogte zijn van de laatste eisen, om uw deur verantwoord te kunnen openen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Rendementsverbetering

Als ondernemer bent u vaak gefocust op omzet en volume en heeft u in de drukte niet altijd zin en tijd om energie te steken in 'de kosten'. Wij nemen dit onderdeel van uw succesvolle exploitatie, graag van u over; wat mag iets kosten, wat is een acceptabele huur, heb ik wel een redelijke bonus, etc.

 

Waardebepaling

Altijd prettig om te weten wat uw zaak waard is. Er zijn vele vuistregels die de werkelijkheid evenaren. Wij berekenen het net een slag nauwkeuriger.

Heeft u een vraag aan ons die afwijkt van bovenstaande, leg hem dan gewoon even aan ons voor. Zonodig huren wij extern advies in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.